Valittu kunta tai kaupunki:
Etsitkö? Löydätkö? Muista 218.fiHae yrityksiä

Hakusana:
 
Hakukohde:
 
Toimiala:
 
Kaupunki tai kunta:
  

Etsi ja löydä! Yhteystiedot nopeimmin 218.fi palvelusta.

Netissä toimiva hakupalvelu 218.fi tuo tarvittavat palvelut ja yhteystiedot vain yhden klikkauksen päähän. Jos kaipaat täsmähakuja on 218.fi Sinun palvelusi.

  1. Myös matkapuhelimen kautta Yhä useampi 218.fi palvelun käyttäjä löytää etsimänsä yhteystiedon tietokoneen lisäksi myös mobiilipalvelujen käyttäjänä. Matkapuhelimien nettiliittymä avaa palvelun käyttäjälle mahdollisuuden kontaktoida sekä soittamalla että sähköpostitse. 218.fi palvelussa asiakkaan tiedot pitävät sisällään puhelinnumeron ja osoitteen lisäksi myös linkin sähköpostiin sekä nettisivuille.
  2. Muista kakkonen Hakupalvelu 218.fi on Suomen yritysten luettelo netissä. Erotukseksi puhelinpalveluna toimivasta numerosarjasta 118, on Suomen Kuntaverkko Oy:n ylläpitämä yritystietopalvelu nimennyt sivustonsa numerosarjalla 218. Muista siis kakkonen!

Yritysesittelyt

Teräskynsi Oy
Toimiala: Maanrakennus

PUKKILAN KUNTA
Toimiala: Julkinen yleishallinto

Hautaus- ja Kukkapalvelu Nooa
Toimiala: Kukkien vähittäiskauppa

Kouvolan Formula Center Oy
Toimiala: Viihde,muut

KR-Marin Oy
Toimiala: Huvi- ja urheiluveneiden rakentaminen

B&N Design / Alfred K
Toimiala: Jalokivikorujen ja muiden kultasepäntuotteiden valmistus

Helsinki Pavi
Avoinna huhtikuun puolivälistä lokakuun puoliväliin. ke 20.00 - 00.30 pe 20.00 - 01.00 su 17.00 - 22.00 Katso lisää kotisivuiltamme www.hki-pavi.fi ...

Silmälääkäriasema Y. Lähde & Kumppanit / Silmälaboratoriopalvelut
Toimiala: Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut Silmälääkärit: Aine Esko Inberg Pirkko Kotikoski Hanna Lähde Yrjö Mä ...